|
|
- Van brood korstjes afsnijden en boven een bord verkruimelen. In een ander diep bord het ei loskloppen. Brie in 4 gelijke punten verdelen. Brie door het geklopt ei en vervolgens door het broodkruim wentelen. Briepunten op een plat bord leggen, afdekken met plasticfolie en tot gebruik in de koelkast bewaren.
- Sjalotje pellen en fijnsnipperen. Peper wassen, halveren, pitjes verwijderen en fijnsnipperen. Abrikozen in kleine stukjes snijden.
- In een steelpan een halve eetlepel olie verhitten, sjalotje en peper ca. 3 minuten zachtjes fruiten. Abrikozen en sinaasappelsap toevoegen en ca. 10 minuten op een middelhoog vuur laten koken.
- waterkers over 2 borden verdelen. Op elk bord 1 eetlepel abrikozensalsa scheppen. In een wok of hapjespan olie verhitten en de briepunten in ca. 3 minuten lichtbruin bakken. Briepunten op het bord leggen. Rest van de abrikozensalsa apart erbij serveren. Serveren met bruin stokbrood. |