|
|
- Rozemarijnnaaldjes van takjes rissen. De helft heel fijn hakken. Boven schaal knoflook uitpersen. Azijn, 3 eetlepels olie, fijngehakte rozemarijn en peper erdoor kloppen. Struisvogelsteaks door de marinade wentelen en ca. 2 uur afgedekt in de koelkast zetten.
- Bosuitjes schoonmaken en in stukjes van ca. 1cm snijden. Courgette wassen en in kleine blokjes snijden.
- Struisvogelsteaks in ca. 30 minuten op kamertemperatuur laten komen. Twee borden voorverwarmen. In een koekenpan 1 eetlepel boter en olie verhitten. Struisvogelsteaks op een hoog vuur in ca. 4-5 minuten bruin en van binnen ros? bakken. Bestrooien met zout en peper.
- Steaks op een bord onder aluminiumfolie warmhouden. Bosuitjes, courgette, rest van de marinade en rozemarijn door het bakvet scheppen. Op een hoog vuur de courgette al omscheppend in ca. 3 minuten beetgaar laten worden. Op smaak brengen met zout en peper. Courgette op warme borden scheppen en struisvogelsteaks erop leggen. |