laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Vislasagne met broccoli, tuinkruiden en aardappele
  ingrediënten:
   

    300 g broccoliroosjes
    600 g nieuwe aardappelen
    300 g verse tuinkruiden
    500 g vaste visfilets (griet, wijting)
    200 g Meesterlycke ham
    2 dl verse room
  bereiding:
    Pocheer de in plakjes gesneden aardappelen en de broccoliroosjes apart gaar in kokend gezouten water. Giet af en laat uitlekken. Schik een laagje aardappelen en broccoli in een beboterde ovenschotel en bedek met mootjes vis en fijngesneden hamreepjes. Bestrooi elke laag met vers gehakte tuinkruiden die zijn losgeklopt in room. Ga zo voort tot alles opgebruikt is. Bak 20 minuten in de op 200?C voorverhitte oven en serveer.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats