laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Koolvis in sinaasappel-mosterdsaus
  ingrediënten:
   

    300 g pandanrijst
    4 el olie
    1 pak koolvisfilet (diepvries, 400 g)
    300 gram wortelreepjes
    150 ml sinaasappelsap
    3 el grove mosterd
    250 ml room
  bereiding:
    Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. In koekenpan 2 el olie verhitten en bevroren vis op matig vuur in 12-15 min. gaarbakken, halverwege voorzichtig keren.

In kom dressing roeren van driekwart van sinaasappelsap, 2 el olie, zout en peper. Peenjulienne erdoor mengen.

Vis uit pan nemen en bestrooien met zout en peper.

Mosterd door bakvet roeren. Room en rest van sinaasappelsap toevoegen en saus iets laten inkoken. Vis, rijst en wortelsalade over vier borden verdelen. Saus over vis schenken.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats