laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Pasta met broccoli-tomatensaus
  ingrediënten:
   

  • 400 g pasta (naar keuze)
  • zout en peper
  • 500 g broccoli in roosjes
  • 6 sjalotten fijngesneden
  • 4 teentjes knoflook fijngesneden
  • 100 g champignons
  • 2 blikjes gepelde tomaten (? 400 ml)
  • 2 groentebouillontabletten
  • 6 blaadjes salie
  • 1 rode en 1 gele paprika
  • 2 tl tijm
  • 2 el fijngesneden bieslook
  bereiding:
    - Kook de pasta zoals op de verpakking staat aangegeven.
- Snijd de champignons en de paprika in plakjes. Kook de broccoli in ruim kokend water met zout in circa 5 minuten beetgaar. Doe sjalot, knoflook en champignons in een pan met 1 dl water en verwarm op een zacht vuur circa 5 minuten. Roer de tomaten met het vocht de bouillontabletten en salie en tijm erdoor en laat op middelhoog vuur circa 15 minuten koken.
- Verwijder salie en pureer de saus. Roer broccoli en paprika erdoor en breng op smaak met peper en zout. Roer vervolgens de bieslook erdoor en serveer met de pasta.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats