Gerookte zalm met peertjes en geitenkaas |
|
ingrediënten: |
|
|
- 1/2 citroen
- 3 soeplepels olijfolie
- 12 zwarte olijven
- 4 sneetjes gerookte Schotse zalm
- 12 kerstomaatjes
- gemalen zwarte peper
- 2 sappige peren
- 4 geitenkaasjes
|
|
bereiding: |
|
|
- Was de peren en snijd ze in schijfjes.Overgiet ze met citroensap. Snijd de olijven en de kerstomaten in twee.
- Verkruimel de geitenkaasjes. Snijd de sneetjes zalm in reepjes. Verdeel de schijfjes peer over de borden,voeg de zalm en de geitenkaas toe en eindig met de olijven en de tomaten.
- Breng op smaak met peper en voeg een scheutje olijfolie toe. Dien bij dit voorgerecht sneetjes stokbrood op.
- **Een tip:**
- Strooi fijngesnipperde kruiden over dit heerlijke voorgerecht. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|