laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Venkel-seldersoep
  ingrediënten:
   

  • 2 knollen venkel
  • 20 gr boter
  • 1 preiwit
  • 1 blokje vleesbouillon
  • 400 gr knolselder
  • cro?tons
  • 1 l water
  • 125 gr room
  • zout en versgemalen peper
  bereiding:
    - Was de prei en de venkel,schil de knolselder en snijd alles in blokjes. Verwarm de boter in een pan en fruit er de groenten in.Zorg ervoor dat de groenten hun kleur behouden.
- Voeg het water en het bouillonblokje toe.Breng op smaak met peper en zout.Laat 30 minuten koken op een zacht vuurtje.
- Mix de soep.
- Voeg de room toe en breng de soep eventueel op smaak met wat extra kruiden. Dien deze soep,vergezeld van cro?tons,warm of koud op.
- **Een tip:**
- Je kunt aan deze soep kruiden zoals kaneel of gember toevoegen.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats