laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Mosselen met Spaanse peper, curry en witte wijn
  ingrediënten:
   

  • 2 teentjes look
  • 1 blokje visbouillon
  • 1 takje groene selder
  • 1 bosje koriander
  • 1 soeplepel Kerrie
  • 1 dl water
  • 1 sjalot
  • 4 kg mosselen
  • peper en zout
  • 2 dl droge witte wijn
  • 1 kleine Spaanse peper
  bereiding:
    - Was de mosselen en maak ze schoon.Was de selder en de koriander en hak alles fijn. Hak de sjalot,de Spaanse peper en de look.
- Bereid een bouillon met het water,de wijn,het bouillonblokje,de groenten en de curry.Kruid met peper en zout en laat 10 minuten sudderen.
- Voeg de mosselen toe,zet het deksel op de pan en laat koken totdat de mosselen open zijn. Dien de mosselen met brood op.
- **Een tip:**
- Je kunt een beetje room toevoegen om dit gerecht te verzachten.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats