|
|
|
Mosselen met Spaanse peper, curry en witte wijn |
|
ingrediënten: |
|
|
- 2 teentjes look
- 1 blokje visbouillon
- 1 takje groene selder
- 1 bosje koriander
- 1 soeplepel Kerrie
- 1 dl water
- 1 sjalot
- 4 kg mosselen
- peper en zout
- 2 dl droge witte wijn
- 1 kleine Spaanse peper
|
|
bereiding: |
|
|
- Was de mosselen en maak ze schoon.Was de selder en de koriander en hak alles fijn. Hak de sjalot,de Spaanse peper en de look.
- Bereid een bouillon met het water,de wijn,het bouillonblokje,de groenten en de curry.Kruid met peper en zout en laat 10 minuten sudderen.
- Voeg de mosselen toe,zet het deksel op de pan en laat koken totdat de mosselen open zijn. Dien de mosselen met brood op.
- **Een tip:**
- Je kunt een beetje room toevoegen om dit gerecht te verzachten. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|