laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Chocolade-hazelnoottiramisu
  ingrediënten:
   

  • 80 gr hazelnoten
  • 3 eieren
  • 3 el suiker
  • 1 borrelglaasje chocoladelikeur
  • 250 gr mascarpone
  • cacao
  • lange vingers
  • 4 dl chocolade melk
  • 100 gr gehakte pure chocolade
  bereiding:
    - Rooster in een droge koekenpan 80 gr hazelnoten goudbruin.Maal de afgekoelde noten fijn.
- Splits 3 eieren. Roer met een garde 3 dooiers los met 3 el suiker, 1 borrelglaasje chocolade likeur en 250 gr mascarpone. Klop 3 eiwitten stijf en spatel ze door de dooiermassa.
- Schep een laagje cr?me in een schaal en strooi er wat hazelnoten over. Bestuif de noten met de cacao. Doop lange vingers (1 pak) in 4 dl chocolademelk en maak er een laag van. Maak diverse lagen en eindig met cr?me.
- Bestrooi met 100 gr gehakte pure chocolade.
- Laat de tiramisu 3 uur in de koelkast opstijven.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats