laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Gevulde reuzenchampignons
  ingrediënten:
   

    4 reuzenchampignons
    1 kleine ui
    10 gram boter of margarine
    zout, peper
    3 eetlepels pesto alla genovese
    1 eetlepel paneermeel
    4 blaadjes eikenbladsla
    2 kerstomaatjes
    2 dl droge witte wijn
  bereiding:
    Champignons met keukenpapier schoonvegen en voetjes uit de hoeden draaien. Deze fijnhakken en met de gesnipperde ui fruiten in de boter. Op smaak brengen met zout en peper en af laten koelen. Dan de pesto en paneermeel erdoor roeren en het mengsel in de hoeden scheppen. Deze in een pan schikken en zoveel witte wijn erbij gieten dat ze voor ongeveer 3/4 onder staan. Op matig vuur de wijn aan de kook brengen en 5 minuten zachtjes koken.
Op de borden de schoongewassen slablaadjes verdelen, de champignons erop en garneren met partjes kerstomaat.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats