|
|
|
Papilotje van mosselen |
|
ingrediënten: |
|
|
- 2 kg mosselen
- 4 sjalotten
- 0,5 kg roma-tomaten(langwerpige tomaten)
- olijfolie
- peper van de molen
- aluminiumfolie
|
|
bereiding: |
|
|
- Spoel en kuis de mosselen. De sjalotten fijn snijden en de tomaten grof hakken. Meng de sjalotten en tomaten onder de mosselen en kruid met peper en zout. Sprenkel hier olijfolie over.
- Scheur 16 stuks aluminiumfolie af (groot genoeg) . Giet op de bodem een beetje olie, en verdeel de mosselen in gelijke hoeveelheden. Maak pakjes en zet die op de barbecue. Na een tiental minuten zijn ze gereed.
- Plaats de pakjes op het bord, laat dat alles vergezeld gaan van een goede frisse witte wijn en wat ciabatta en gegarandeerd voelt u zich meteen opgenomen in een zuiderse sfeer. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|