laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Notenkoffie-ijs
  ingrediënten:
   
    200 gram suiker
    7 eierdooiers
    1/2 liter slagroom
    2 eetlepels hazelnootpasta
    1 dl sterke koffie
    100 gram pecannoten
    1 borrelglas Bourbon
  bereiding:
    Maak dit nagerecht een dag van tevoren klaar. Klop de eierdooiers met de suiker los, klop het nu op hoge snelheid goed door.
Klop de slagroom halfstijf en vermeng het met hazelnootpasta, koffie, noten en Bourbon.
Schep dit luchtig door het eiermengsel.
Doe het geheel in een schaal en zet het minstens 24 uur in de diepvriezer.
Voor gebruik het gerecht op een plank storten en in plakken snijden.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats