Spaghetti op z'n Spaans |
|
ingrediënten: |
|
|
- 8 kippeboutjes (drumsticks)
- peper en zout
- 2 uien
- 2 teentjes knoflook
- 6 eetlepels olie
- 1 groene paprika
- 2 dl. bouillon
- 4 tomaten
- 1 blik doperwten
- 150 gr. gepelde Noorse garnalen
- 150 gr. gekookte mosselen
- 500 gr. spaghetti (normaal koken)
- peterselie
|
|
bereiding: |
|
|
- Wrijf de boutjes in met peper en zout. Snipper de ui en de knoflook. Bak de kippenboutjes in de olie bruin en voeg de ui en knoflook toe. Snij de paprika in ringen en bak ze mee. Giet er de
bouillon bij en laat alles ca. 15 minuten stoven.
- Tomaten snijden bij de doperwten doen en met de garnalen en mosselen bij de kip doen. Alles
nog 5 minuten verwarmen. Dan de spaghetti er doorheen doen en er overheen fijngehakte peterselie strooien. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|