 |
|
 |
Varkensstoofpot met banaan |
|
ingrediënten: |
|
|
- 400 g varkenslappen
- 50 g margarine
- 1 ui
- 1 teen knoflook
- 1 rode paprika
- zout, peper
- 1 tl paprikapoeder
- 1 el bloem
- 50 g rozijnen
- 2 dl bouillon
- azijn
- 2 tl majoraan
- 2 Bananen
|
|
bereiding: |
|
|
- De varkenslapjes in mooie reepjes snijden en in de hete boter snel goudbruin bakken. De gesnipperde ui en knoflook uit de pers en de gesnipperde rode paprika meefruiten.
- Wat zout, peper, het paprikapoeder en de bloem erover strooien. De rozijnen, de bouillon, de azijn en de majoraan erbij roeren en het gerecht 30 minuten laten stoven. De in plakjes gesneden banaan even meewarmen.
- Lekker met gekookte aardappelen. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
 |
|
|