laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Zeeduivel uit de oven
  ingrediënten:
   

  • zeeduivel(filet)
  • grote ui
  • 3 sjalotjes
  • 1 flinke teen knoflook
  • korianderbolletjes
  • 1 dl. visbouillon
  • 1 dl. witte wijn
  • 1 dl. yoghurt
  • boter
  • kerrie,
  • verse dragon
  bereiding:
    - Als je geen filet hebt, fileer je eerst de zeeduivel. Snijd de ui in ringen, vet de ovenschaal in, en leg de uienringen op de bodem. Leg hierop de (dungesneden) filets.
- Hak in een hakmolen de sjalotjes, knoflook en korianderbolletjes fijn. Smelt boter in een pan, en fruit de inhoud van de hakmolen. Voeg de yoghurt, de visbouillon, de witte wijn en een beetje kerrie toe en doe er vervolgens de fijngehakte dragon bij. Breng dit alles aan de kook.
- Giet vervolgens deze saus over de vis en zet de ovenschaal in de oven zetten (200 ?C). Laat dit ongeveer 25 minuten in de oven staan en serveren het vervolgens met r?sti (met krab en uien).
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats