|
|
|
Pasta met ui en tomaat |
|
ingrediënten: |
|
|
- 300 g lasagnevellen,
- 1 el olijfolie,
- 2 uien,
- 2 teentjes knoflook,
- 4 grote vleestomaten,
- 1 bosje basilicum,
- peper en zout.
|
|
bereiding: |
|
|
- Pel de uien en snij ze in ringen. Pel de knoflookteentjes en snij ze in kleine plakjes. Stoof uien en knoflook gaar in de helft van de olijfolie.
- Ontvel de tomaten, snij ze doormidden, verwijder pulp en pitjes en snij vruchtvlees in reepjes. Haal de basilicumblaadjes van de steeltjes en snij ze in reepjes.
- Breek de lasagnevellen in grotere en kleinere stukken en kook die beetgaar. Meng de gare pasta met de rest van de olijfolie en de overige ingredi?nten. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|