laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Pasta met ui en tomaat
  ingrediënten:
   

  • 300 g lasagnevellen,
  • 1 el olijfolie,
  • 2 uien,
  • 2 teentjes knoflook,
  • 4 grote vleestomaten,
  • 1 bosje basilicum,
  • peper en zout.
  bereiding:
    - Pel de uien en snij ze in ringen. Pel de knoflookteentjes en snij ze in kleine plakjes. Stoof uien en knoflook gaar in de helft van de olijfolie.
- Ontvel de tomaten, snij ze doormidden, verwijder pulp en pitjes en snij vruchtvlees in reepjes. Haal de basilicumblaadjes van de steeltjes en snij ze in reepjes.
- Breek de lasagnevellen in grotere en kleinere stukken en kook die beetgaar. Meng de gare pasta met de rest van de olijfolie en de overige ingredi?nten.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats