laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Kipgehaktballetjes met satesaus en rozijnen
  ingrediënten:
   

  • 600 g kipgehakt als balletjes
  • 2 eetl. olie
  • ? l kant-en-klare sat?saus
  • 4 eetl. gewelde gele rozijnen
  • 4 eetl. gepelde cashewnoten
  • 1 eetl. sambal oelek
  • 2 eetl. ketjap benteng manis
  bereiding:
    - Bewaar de kip tot gebruik in de koelkast
- Verwarm de olie in de wok en bak hierin de kip goudbruin en gaar
Reken ca. 10 minuten afh. dikte en grootte
- Keer de kipgehaktballetjes regelmatig en voeg eventueel scheutje water toe
- Verwarm de saus al roerende in de pan
- Voeg de rozijnen, de noten en de sambal toe
- Maak op smaak af met de ketjap
- Lekker als snack met kroepoek
**tip**
- vervang kipgehakt door kipburgers
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats