laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Hamburgers met aardappelkroketjes en boontjes
  ingrediënten:
   

  • 4 vegetarische hamburgers
  • 250 g dunne sperzieboontjes
  • 250 g oesterzwammen
  • 25 g kruidenboter
  • zout, peper
  • 1 bakje rucola-cress
  • 400 g aardappelkroketjes
  • 25 g boter of 4 eetlepels olie
  bereiding:
    - Maak de sperzieboontjes schoon. Snijd de oesterzwammen in plakjes.


- Kook de sperzieboontjes in ? 8 minuten beetgaar.
- Verhit de kruidenboter en bak de oesterzwammen al omscheppend ? 5 minuten. Voeg de boontjes toe en bak ze al omscheppend ? 2 minuten mee. Breng op smaak met zout en peper. Bestrooi de groenten met de rucola-cress.
- Frituur de aardappelkroketjes goudgeel.
- Verhit de boter of de olie en bak de hamburgers in 4 ? 5 minuten bruin. Keer ze af en toe.
- Verdeel het bonenmengsel en de aardappelkroketjes over 4 borden. Leg de hamburgers ernaast.
**tip:**
Neem broccoli in plaats van sperzieboontjes en vervang de aardappelkroketjes door aardappelgratin.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats