Groene maaltijdsalade |
|
ingrediënten: |
|
|
- 100 gr veldsla
- 100 gr waterkers
- 1 zakje amandelschaafsel 45 gram
- 2 appels
- 6 eetleppels citroensap
- 200 gram Suberna kaas aan een stuk
- 6 eetlepels noten olie
- zout en peper
- 80 gr alfalfa
|
|
bereiding: |
|
|
- Was de veldsla en de waterkers en verwijder de worteltjes
- Rooster de amadelschaafsel in een droge koekenpan goudbruin
- Was en snij de appels in vieren en verwijder het klokhuis
- Snij de partjes in dunne schijfjes en besprenkel ze met citroensap.
- Snij de kaas in dunne reepjes
- Klop de dressing van de olie en de rest van het citroensap
- Breng op smaak met zout en peper
- meng alle ingredienten en serveer de salade in een schaal. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|