|
|
|
Oosterse braaddrumsticks |
|
ingrediënten: |
|
|
- 1 teentje knoflook
- 1/2 limoen
- 1 eetlepel zonnebloemolie
- 2 theelepels sesamolie
- 1 eetlepel bakgember
- 2 eetlepels sambal oelek
- 1/4 bos koriander
- zout, peper
- 12 braaddrumsticks(kip)
|
|
bereiding: |
|
|
- Pel de knoflook en pel deze uit boven een kom, pers de limoe, en voeg sap met zonnebloemolie, sesamolie, bakgember en sambal toe aan de knoflook.
- Hak de koriander fijn en voeg 1 eetlepel toe aan de marinade, brang op smaak met zout en peper .
- Marineer de drumsticks en zet ongeveer 3 uur in de koelkast ( afgedekt)
- Verwarm de oven op 200 graden ( hetelucht 180 graden)
- Bekleed bakplaat met bakpapier, leg de drumsticks op de bakplaat en laat ze midden in de oven in ca. 30 min gaar worden
- Bestrooi de drumsticks als ze koud zijn met de rest van de koriander
- Seveer met naanbrood( patak's) |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|