laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Vis souvlaki
  ingrediënten:
   

  • 1,5 kg. zwaardvis
  • 500 gr. Noorse garnalen
  • 1,5 kop olie
  • 2 citroenen
  • 4 tomaten
  • 4 groene paprika's
  • 8 champignons
  • zout
  • 4 grote spiesen
  bereiding:
    - De schoongemaakte vis in niet te kleine stukjes snijden. De garnalen wassen, even koken en pellen.
- De tomaten, paprika's en de champignons in stukken snijden. Vis en groenten met zout bestrooien.
- Om de beurt een stukje paprika, vis, een of twee garnalen, tomaat en champignon aan de spiesen rijgen tot alles op is.
- De olie kloppen met het sap van de citroenen en er de souvlakia mee bestrijken.
- Het rooster invetten met olie en op een zacht vuurtje gaar roosteren.
- Warm opdienen met olie-citroenmengsel
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats