|
|
|
Vis souvlaki |
|
ingrediënten: |
|
|
- 1,5 kg. zwaardvis
- 500 gr. Noorse garnalen
- 1,5 kop olie
- 2 citroenen
- 4 tomaten
- 4 groene paprika's
- 8 champignons
- zout
- 4 grote spiesen
|
|
bereiding: |
|
|
- De schoongemaakte vis in niet te kleine stukjes snijden. De garnalen wassen, even koken en pellen.
- De tomaten, paprika's en de champignons in stukken snijden. Vis en groenten met zout bestrooien.
- Om de beurt een stukje paprika, vis, een of twee garnalen, tomaat en champignon aan de spiesen rijgen tot alles op is.
- De olie kloppen met het sap van de citroenen en er de souvlakia mee bestrijken.
- Het rooster invetten met olie en op een zacht vuurtje gaar roosteren.
- Warm opdienen met olie-citroenmengsel |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|