|
|
|
Wrap met roerei en garnalen |
|
ingrediënten: |
|
|
- 100 ? 200 g Hollandse garnalen alternatief: gerookte zalm, roze garnalen
- 6 eieren
- 4 eetlepels melk
- 100 g geraspte jong belegen kaas
- 2 eetlepels bieslook
- zout,
- peper
- 15 g boter
- 4 bloemtortilla's
- 1/2 zak rucola, veldsla of gemengde sla van ca. 75 g
|
|
bereiding: |
|
|
- Klop in een kom de eieren los met de melk, kaas, bieslook en zout en peper naar smaak. Smelt de boter in een pan en schenk het eimengsel erbij. Laat het ei al roerende stollen. Roer de helft van de garnalen
erdoor.
- Verwarm intussen de tortilla's ??n voor ??n in een droge koekenpan. Verdeel de rucola of sla over de tortilla's en schep het roerei
er in de lengte op. Verdeel de rest van de garnalen erover en rol de tortilla's op. Snijd ze schuin door en leg op vier bordjes elk
twee halve wraps. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|