|
|
- Breng in een ruime pan een flinke laag water aan de kook. Voeg de noedels toe en kook deze in ca. 2 minuten gaar. Trek de noedels na 1 minuut koken uit elkaar. Afgieten in een vergiet, met koud water afspoelen en goed uit laten lekken.
- Snijd de kipfilet in smalle reepjes.
- Pers de limoenen uit. Roer een dressing van het limoensap, 1 eetlepel gembersiroop en de ketjap.
- Zet een grote wok op het hoogste vuur en laat de wok goed heet worden. Voeg een scheutje olie toe en roerbak de groenten ca. 5 minuten. Voeg 2 eetlepels gembersiroop toe en verwarm deze kort mee.
- Meng in een grote schaal de roergebakken groenten met de noedels, de kipfiletreepjes en de dressing.
- Schep de lauwwarme salade op grote borden of in kommen en strooi er wat kroepoek over. Geef de rest van de kroepoek er apart bij.
**Anders kan ook**
-Voeg met de noedels 1/4 in reepjes gesneden ijsbergsla toe en vervang de gerookte kipfilet door 150 g gezouten pinda's of cashewnoten. Vervang de dressing door (ca. 8 eetlepels) Woksaus Gember Lemon. |