laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Breugheliaanse rijstpap
  ingrediënten:
   

  • 130 gr rijst
  • 50 gr boter
  • 1/2 liter water
  • 1/2 liter melk
  • 100 gr suiker
  • 2 pakjes vanillesuiker
  • 1 mespunt zout
  • 50 gr vanillepuddingpoeder
  bereiding:
    - Spoel de rijst met water en laat hem uitlekken.
- Smelt de boter en roer de rijst erdoor.
- Voeg het water toe en laat koken.
- Giet er na 15 minuten de melk erbij en laat op een zacht vuur sudderen.
- Voeg dan de suiker, de vanillesuiker en het zout bij de rijst.
- Maak de vanillepudding met wat melk aan en giet dit al roerend bij de rijst.
- Giet de pap uit in een ondiepe schotel en laat hem op een koude plaats afkoelen.
- Dien op met bruine suiker.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats