laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Spaanse visschotel
  ingrediënten:
   

  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • Olijfolie
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • 500 gram gezeefde tomaten
  • zout en peper
  • 500 gram kabeljauw
  • 50 gram belegen kaas
  • 12 olijven
  bereiding:
    - Pel en snipper de ui en de knoflook. Verhit de olie in en steelpan en fruit de ui en de knoflook 2 minuten. Roer de paprikapoeder, de tomaten en 1 dl water erdoor en laat de saus aan de kook komen. Breng de saus op smaak met zout en peper.
- Doe de helft van de saus in een ingevette ovenschaal, en leg hier de vis op. Bestrooi de vis met zout en peper. Verdeel dan de rest van de saus over de vis en bestrooi het geheel met kaas.
- Verwarm de oven voor op 180?C. Laat de vis in het midden van de oven in ca. 30 minuten gaar worden. Garneer de schotel voor het opdienen met olijven en eventueel ansjovis.
- Lekker met rijst en salade.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats