laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Amarettocreme
  ingrediënten:
   

    175 g Italiaanse bitterkoekjes (amaretti)
    1/2 dl Amaretto
    een scheutje melk
    2 eieren
    250 g mascarpone
    30 g pure chocolade
  bereiding:
    In een kom 150 gr koekjes besprenkelen met Amaretto en melk. De koekjes 10 minuten laten intrekken. Eieren splitsen. Met een mixer de eidooiers, mascarpone en geweekte koekjes door elkaar kloppen. Eiwitten stijfkloppen en voorzichtig door het koekjesmengsel scheppen. Vul hier 4 coupes mee en rasp er chocolade over. Zet de coupes ongeveer 4 uur in de ijskast. Garneer het toetje met de rest van de amarettokoekjes vlak voor het opdienen.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats