laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Avocado's met zeevruchten
  ingrediënten:
   

  • 2 rijpe avocado's
  • 80 gr gepelde garnalen
  • 100 gr krabvlees
  • 100 gr champignons
  • 4 scampistaarten
  • citroensap
  • olie
  • peper
  • zout
  • 6 eetlepels mayonaise
  • 1 eetlepels sherry
    1 eetl tomatenpuree
  • dille
  • 1 grote tomaat
  bereiding:
    - De avocado's in de lengte halveren en de pit verwijderen.
Het vruchtvlees tot op ca. 10 mm van de rand uithalen en met citroensap, peper en zout bestrooien.
- Het vruchtvlees in kleine stukjes snijden en met de gesneden champignons, de garnalen en het krabvlees mengen.
- Citroensap, olie, peper en zout over het mengsel gieten en dit op een koele plaats laten trekken.
- Maak een saus van de mayonaise, de tomatenpuree, de sherry, een beetje dille en de in stukjes gesneden tomaat.
- De zeevruchten met deze saus mengen en hiermee de avocado's vullen.
- Garneren met dille takjes en goed gekoeld serveren met toast en boter.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats