|
|
|
Frambozencake |
|
ingrediënten: |
|
|
- 4 eieren,
- 200 gr suiker,
- 200 gr zelfrijzende bloem,
- 140 gr boter,
- 1 zakje vanillesuiker,
- 1 zakje bakpoeder,
- frambozensaus of verse frambozen
|
|
bereiding: |
|
|
- Breek de eieren in een kom. Zeef dan de bloem erbij. Voeg nu de suiker, vanillesuiker, bakpoeder en boter erbij. Kneed alles met de electrische deegkneder.
- Laat alles wat rusten en verwarm de over tot 150 ? 170?. Smeer de bakvorm in met boter. Doe nu het deeg er in. Strijk alles mooi glad en giet er dan de frambozensaus op. Roer nu heel voorzichtig de frambozensaus onder het deeg en plaats het 50 min ? 1uur in de oven.
**Tip:**
- Om te weten of de cake genoeg gebakken is, prik je met een breinaald in de cake. Hangt er nog deeg aan de naald, dan is de cake niet genoeg gebakken. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|