laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Peren en chocolade met gember en honing
  ingrediënten:
   

    3 Conf?rence peren
    1 koffielepel gehakte gember
    2 eetlepels Acacia honing
    4 eetlepels water
    bakken en braden
    4 bolletjes Alpro Soja ijs
    1 eetlepel gehakte munt
    1 bot munt
    chocolade
    cacao
  bereiding:
    Schil de peren en snij ze in 8
Frituur de muntblaadjes in hete olie en bewaar ze op wat keukenpapier
Bak de peertjes aan in de bakken en braden in de hete wok en voeg er de gember aan toe
Blus met het water en voeg er de honing aan toe, laat nog even doorwokken en voeg er dan de gehakte munt aan toe
Serveer met Alpro Soja ijs en versier met de gefrituurde muntblaadjes
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats