laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Vis in gevogeltejus
  ingrediënten:
   

    4 mooie dikke pladijsfilets
    2 eetlepels Piet Huysentruyt kruiden van de chef
    4 aardappelen
    1 stuk Cheddar kaas
    20 kippenvleugeltjes
    Vitelma Finesse
    4 dl water
    1 dl Alpro Soja Cuisine
    wat kervel
  bereiding:
    Maak een aardappelpuree met de aardappelen. Laat de kaas smelten in de warme room en meng met de puree
Bak de kippenvleugeltjes langs alle kanten bruin en blus met het water. Laat inkoken tot een mooie bruine jus
Bak de pladijsfilets mooi bruin en overstrooi op het laatst met de kruiden
Serveer de puree met daarop de pladijs en daarrond de saus
Versier met kervel
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats