laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Kreeftcoctail met Meloen
  ingrediënten:
   
  • geraspte mierikswortel
  • 1 meloen
  • 1/2 borrelglas cognac
  • 1,5 dl mayonaise
  • 3 sinaasappels
  • tomatenketchup
  • 1/2 dl slagroom
  • 250 gram gekookt kreeftenvlees
  bereiding:
    - Snij de meloen doormidden, haal er de pitjes uit en snij er met een parisi?nneboor balletjes uit.
- Maak de mayonaise. Klop de slagroom stijf, meng deze door de mayonaise, evenals wat tomatenketchup, de cognac en wat mierikswortel.
- Snij het kreeftenvlees klein, maar reserveer 4 mooie stukjes. Verdeel het kleingesneden kreeftevlees over de coupes, giet er wat saus over, leg het bewaarde stukje kreeft er middenop en omring het met meloenballetjes.
- Serveer goed koud.
- Geef er geroosterd brood en boter bij.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats