Filet pur met foie croque |
|
ingrediënten: |
|
|
4 filet pur
2 witloofstronkjes
1 botje pijpajuin
2 teentjes look
200 gr oesterzwammen
20 peultjes
4 sneetjes brood
2 sneetjes ganzenleverpastei
4 eetlepels Parmezaanschilfers
Vitelma Finesse
wat water |
|
bereiding: |
|
|
Bak de filet aan in Vitelma Finesse in een wijde pan
Versnij de groentjes en als het vlees langs beide kanten bruin is, de groenten naast het vlees schikken in dezelfde pan samen met de versneden look. Doorroer het geheel nu en dan en blus op het einde met water zodat je een mooie jus bekomt
Leg de sneetjes brood voor u en beleg er 2 met ganzenleverpastei. Leg er de Parmezaan op en dek toe met de 2 andere stukjes brood. Verwarm de sneetjes in de croquemachine
Serveer de filet met de groentjes en een stukje croque |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|