laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Tonijnbrood
  ingrediënten:
   

  • 250 g tonijn
  • 6 eieren
  • 2 eetlepels tomatenpuree
  • 10 cl verse room
  • bieslook
  • peper en zout
  • 1 snuifje muskaatnoot
  • 1 tomaat
  • 2 hardgekookte eieren
  • 1 citroen
  bereiding:
    - Bedek de bodem van een cakevorm met aluminiumfolie. Verdeel de tonijn over de bodem van de vorm. Klop de eieren in een slaschaal, voeg er peper, zout, een snuifje muskaatnoot en de verse room aan toe. Giet het geheel over de tonijn. Laat alles ongeveer 40 min op thermostaat 7/8 au bain-marie bakken; zet het geheel nadien gedurende 12 uur in de koelkast.
- Haal het tonijnbrood uit de vorm v??r u het opdient en versier het met stukjes tomaat, hardgekookt ei en citroen.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats