laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Tagliatelle met witloof en zalm in dilleroom
  ingrediënten:
   


  • 4 stronkjes witloof
  • 50 g boter (bakboter)
  • 600 g zalmfilet
  • 3 dl room
  • peper
  • zout
  • 0.5 eetlepel dille (fijngehakt)
  • 500 g tagliatelle
  bereiding:
    De vis gaarpocheren in water.

Het gesnipperde witloof aanfruiten in de boter met citroensap, peper, zout en nootmuskaat. Er de kleingesneden zalm, de room, peper, zout en dille doorroeren en een paar minuten op een laag pitje laten doorwarmen.

Intussen de pasta beetgaar koken in ruim kokend gezouten water en afgieten.

Mengen met de romige vissaus met dille en meteen serveren.

Tip: deze bereiding is uitstekend geschikt voor restjes van gekookte of gepocheerde vis. Eventueel kunnen er nog garnalen en champignons aan worden toegevoegd.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats