|  |   |  | 			
				
					| Kalfslapjes en auberginebrood |  
					|  | ingrediënten: |  
					|  |  |  
 4 niet te dunne kalfslapjes
20 cl verse room
3 ? 4 witte uitjes
500 g aubergines
4 eieren
20 cl verse room
10 cl tomatensaus
zout, peper |  
					|  | bereiding: |  
					|  |  | - Bruin de kalfslapjes in een braadpan in een mengsel van boter en olie, samen met de kleine uitjes. Voeg peper en zout toe. - Eerst maakt u het auberginebrood klaar.
 - Pel de aubergines, fruit ze in een braadpan met peper en zout.
 Als ze gefruit zijn, plet u de gekookte aubergines; meng ze met de 4 geklopte eieren, de verse room, de tomatensaus en het peper en zout.
 Als het geheel goed gemengd is, giet u het in een cakevorm bedekt met aluminiumfolie en laat u het een ? uur bakken in de oven op stand 6. Laat het een beetje afkoelen zodat u het uit de vorm kunt halen.
 - Snijd het auberginebrood in sneetjes en serveer met de kalfslapjes in roomsaus; maak voldoende saus zodat de sneetjes auberginebrood goed kunnen worden overgoten.
 |  
					|  |  
					|  |  
|   
 
 |  
					|  | mail dit recept naar een vriend of vriendin |  
			|  |  |  |