laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Kalfslapjes en auberginebrood
  ingrediënten:
   

  • 4 niet te dunne kalfslapjes
  • 20 cl verse room
  • 3 ? 4 witte uitjes
  • 500 g aubergines
  • 4 eieren
  • 20 cl verse room
  • 10 cl tomatensaus
  • zout, peper
  bereiding:
    - Bruin de kalfslapjes in een braadpan in een mengsel van boter en olie, samen met de kleine uitjes. Voeg peper en zout toe.
- Eerst maakt u het auberginebrood klaar.
- Pel de aubergines, fruit ze in een braadpan met peper en zout.
Als ze gefruit zijn, plet u de gekookte aubergines; meng ze met de 4 geklopte eieren, de verse room, de tomatensaus en het peper en zout.
Als het geheel goed gemengd is, giet u het in een cakevorm bedekt met aluminiumfolie en laat u het een ? uur bakken in de oven op stand 6. Laat het een beetje afkoelen zodat u het uit de vorm kunt halen.
- Snijd het auberginebrood in sneetjes en serveer met de kalfslapjes in roomsaus; maak voldoende saus zodat de sneetjes auberginebrood goed kunnen worden overgoten.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats