laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Wentelteefjes op Normandische wijze
  ingrediënten:
   

  • 8 dikke sneden droog boerenbrood
  • 1/2 liter melk
  • 4 eieren
  • 100 g suikerpoeder
  • 150 g halfgezouten boter
  • 1 potje appelconfituur met kaneel
  • 25 cl Pommeau de Normandie
  • 50 g poedersuiker
  bereiding:
    - Neem twee borden; in het ene mengt u de melk met de poedersuiker, in het andere klutst u de volledige eieren.
- Dompel het brood eerst in de gesuikerde melk en dan in de geklutste eieren.
- Kleur beide zijden in de hete halfgezouten boter, laat alles bruinen, flambeer dan met de Pommeau.
- Schik, nog flamberend, snel op de warme borden, bestrooi met poedersuiker en dien de appelconfituur met kaneel apart op in kleine schaaltjes.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats