Boomstammetjes met appel en creme fraiche |
|
ingrediënten: |
|
|
- snufje zout
- snufje peper
- 1 appel (in schijfjes)
- 1 deciliter appelsap
- 1/2 deciliter cr?me fra?che
- 4 boomstammetjes (? 125 g stuk, gehaktrol met kruiden)
- 50 g boter
|
|
bereiding: |
|
|
- Verhit boter in een koekenpan en bak hierin de boomstammetjes in ca. 2 minuten rondom bruin. Bak de boomstammetjes met het deksel schuin op de pan in ca. 10 minuten op zacht vuur gaar.
- Verwarm ondertussen in een steelpan het appelsap tegen de kook aan en pocheer de appelschijfjes ca. 7 minuten op zacht vuur in het appelsap
- Roer tenslotte cr?me fraiche door het appelsap en breng de appelsaus op smaak met zout en peper.
- Verdeel het vlees en de appelsaus over 4 borden.
-Lekker met rijst en broccolie |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|