laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Boomstammetjes met appel en creme fraiche
  ingrediënten:
   

  • snufje zout
  • snufje peper
  • 1 appel (in schijfjes)
  • 1 deciliter appelsap
  • 1/2 deciliter cr?me fra?che
  • 4 boomstammetjes (? 125 g stuk, gehaktrol met kruiden)
  • 50 g boter
  bereiding:
    - Verhit boter in een koekenpan en bak hierin de boomstammetjes in ca. 2 minuten rondom bruin. Bak de boomstammetjes met het deksel schuin op de pan in ca. 10 minuten op zacht vuur gaar.
- Verwarm ondertussen in een steelpan het appelsap tegen de kook aan en pocheer de appelschijfjes ca. 7 minuten op zacht vuur in het appelsap
- Roer tenslotte cr?me fraiche door het appelsap en breng de appelsaus op smaak met zout en peper.
- Verdeel het vlees en de appelsaus over 4 borden.
-Lekker met rijst en broccolie
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats