Kalfsoester met parmaham en gorgonzola |
|
ingrediënten: |
|
|
- 4 kalfsoesters van ongeveer 125 gram per stuk
- peper en zout
- 2 eetlepels bloem
- 50 gram boter
- 4 plakken parmaham
- 100 gram gorgonzola
- 1 eetlepel gehakte bieslook of basilicum (vers of diepvries)
|
|
bereiding: |
|
|
Voorbereiding:
- Bestrooi de kalfsoesters met wat peper, zout en bloem. Verhit de boter en bak hierin het vlees in zo?n 7 minuten rondom bruin en gaar.
Bereiding:
- Leg op elke oester een plak ham. Verdeel daarover de gorgonzola. Zet het vlees even onder een hete grill en wel zolang tot de kaas licht gesmolten is. Strooi de bieslook erover. Serveer het gerecht met gebakken krieltjes en peultjes. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|