laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Kalfsoester met parmaham en gorgonzola
  ingrediënten:
   

  • 4 kalfsoesters van ongeveer 125 gram per stuk
  • peper en zout
  • 2 eetlepels bloem
  • 50 gram boter
  • 4 plakken parmaham
  • 100 gram gorgonzola
  • 1 eetlepel gehakte bieslook of basilicum (vers of diepvries)
  bereiding:
    Voorbereiding:
- Bestrooi de kalfsoesters met wat peper, zout en bloem. Verhit de boter en bak hierin het vlees in zo?n 7 minuten rondom bruin en gaar.

Bereiding:
- Leg op elke oester een plak ham. Verdeel daarover de gorgonzola. Zet het vlees even onder een hete grill en wel zolang tot de kaas licht gesmolten is. Strooi de bieslook erover. Serveer het gerecht met gebakken krieltjes en peultjes.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats