laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 chocoladeballetjes
  ingrediënten:
   

  • 125 gram pure chocolade
  • 2 eetlepels melk
  • 60 gram boter
  • 1 eetlepel suiker
  • 1 eetlepel rum
  • 1 eierdooier
  • 100 gram amandelen
  bereiding:
    - breek de chocolade in stukjes en doe ze in de melk.
- voeg dan zonder de melk te verwarmen de boter, de suiker, de rum en de eierdooier toe. meng goed door elkaar en bewaar in de ijskast.
- bak ondertussen de amandelen op en hak ze fijn. strooi de fijngehakte amandelen op een groot bord of in ieder geval een gladde ondergrond.
- haal het deeg uit de ijskast en maak er balletjes van door ze door de fijngehakte amandelen te rollen. bewaar de balletjes in de ijskast.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats