laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Varkensvlees op z'n Thais
  ingrediënten:
   

  • 300 g varkensschouderlappen
  • 150 g shi-take (chinese paddestoelen)
  • 3 eetlepels currypasta (groene)
  • stukje gemberwortel (vers)
  • 2 bosuitjes
  • citroensap
  • takje koriander
  bereiding:
    - Varkensschouderlappen in dunne plakjes snijden. Bosuitjes schoonmaken en in schuine stukken snijden. Gemberwortel schillen en fijnraspen. Shii take schoonvegen en in plakjes snijden. Knoflook pellen en fijnhakken.
- In een wok de olie verhitten. Plakjes vlees al omscheppend in ca. 4 minuten rondom bruinbakken. Shii take, bosui en gemberwortel erdoor scheppen en ca. 2 minuten meebakken. Currypasta toevoegen.
- Al omscheppend het gerecht nog ca. 2 minuten verwarmen. Op smaak brengen met citroensap, zout en peper. -. Gerecht overdoen op een warme schaal en garneren met takjes koriander.
- Lekker met mihoen en roerbakgroenten.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats