laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Knolselderijrozetjes
  ingrediënten:
   

    1 grote knolselderij
    1 eetlepel citroensap
    1 eetlepel slagroom
    50 gram geraspte kaas
    peper
    zout
  bereiding:
    Verwarm de over voor op 200°C. Schil de knolselderij en maak er blokjes van. Kook de knolselderijblokjes in water met zout en het citroensap in 20 minuten gaar. Afgieten en samen met de peper en de slagroom pureren met de staafmixer of keukenmachine. Maak nu met een slaproomspuit rozetjes op een ingevette bakplaat en strooi kaas over elke rozet. Zet dit ca. 10 minuten in de oven tot de kaas is gesmolten en er een bruin korstje op zit.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats