laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Pikante visspiezen van de grill
  ingrediënten:
   

  • 2 rode uien, in vieren
  • 1 gele paprika, in grote stukken
  • zout
  • 12 scholfilets à 75 gram, in de lengte gehalveerd
  • 1 eetlepel sambal oelek
  • 3 eetlepels fijngesneden koriander
  • Extra nodig:8 houten of metalen spiezen
  bereiding:
    Spoel de vis onder koud stromend water af en dep deze droog. Bestrijk de scholfilets met de sambal en strooi er de koriander op. Rol ze strak op. Maak 8 spiezen door om en om een rolletje scholfilet, ui, scholfilet, paprika en scholfilet eraan te rijgen. Bestrooi ze met een beetje zou.
Verhit de grill of barbeque en bak de spiezen in 6 minuten rondom bruin. Lekker met een beetje sojasaus en een salade van ijsbergsla, stukjes geitenkaas, gehakte hardgekookte eieren en reepjes radijs.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats