|
|
|
Spruitjes met knoflook, ui en kaas |
|
ingrediënten: |
|
|
500 gr spruitjes
1-2 teentjes knoflook
1 ui
100 ml groentebouillon van een blokje, pasta of poeder
kaas naar keuze aan het eind van het recept |
|
bereiding: |
|
|
Maak de spruitjes schoon, snijd kleintjes doormidden en grote in vieren. Verhit in een grote koekenpan een scheut olijfolie en fruit hierin de knoflook, heel fijngesneden of uit de pers en de in ringen gesneden ui.
Voeg de spruitjes en de bouillon toe en laat met het deksel op de pan in 8 minuten gaar smoren.
Giet af en schep de spruitjes in een schaal.
Bestrooi of meng de spruitjes met;
geraspte oude of jonge (geiten)kaas of pardano,
schenk er gesmolten camambert of brie over,
meng in kleine stukjes gesneden camembert (geiten- of schapen)feta door de spruitjes. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|