laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Rivierpaling met Belgische jenever
  ingrediënten:
   


  • 0.8 kg rivierpaling
  • 250 g champignons
  • 4 tomaten
  • 0.25 venkelknollen
  • 8 sjalotten
  • 4 cl jenever
  • 8 dl room
  • 100 g boter (bakboter)
  • 1 eetlepel peterselie (fijngehakt)
  • peper
  • zout
  bereiding:
    De schoongemaakte en in stukjes gesneden paling aanstoven in de boter samen met de gehakte sjalotten.

De in dobbelsteentjes gesneden ontpitte en gepelde tomaat, venkel en champignons toevoegen en het geheel laten stoven gedurende ongeveer 10 minuten.

Blussen met de jenever en de room toevoegen.
Het geheel laten sudderen tot de paling gaar is.
Warm opdienen en bestrooien met gehakte peterselie.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats