laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Pladijsrolletjes met Belgische kaas
  ingrediënten:
   


  • 4 pladijzen (van 600 g)
  • 150 g kaas (gemalen)
  • 1 sjalot
  • 1 eetlepel peterselie (fijngehakt)
  • paprikapoeder
  • 100 g boter (bakboter)
  bereiding:
    De pladijzen (laten) fileren, de filets degelijk spoelen onder stromend water en afdrogen.

Een homogene pasta maken met de kaas, de boter, paprikapoeder en een weinig fijn gehakte peterselie en sjalot. Per persoon een filet met de pasta bestrijken en er een andere filet opleggen.

Een ovenschotel beboteren en er de porties inleggen, eventueel bestrooien met nog een weinig kaas.

In een voorverwarmde oven, ongeveer 15 à 20 minuten gratineren.

De porties kunnen eveneens in de pan worden gebakken.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats