laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Vislasagne met broccoli tuinkruiden en aardappelen
  ingrediënten:
   


  • 300 g broccoli
  • 600 g aardappelen (krielaardappelen)
  • 6 sprietjes bieslook
  • 0.5 takjes peterselie
  • 30 g kervel
  • 6 blaadjes basilicum
  • 1 takje tijm
  • 500 g grietfilet
  • 200 g ham (gekookt)
  • 2 dl room
  bereiding:
    Bereiding

De in plakjes gesneden aardappelen en de broccoliroosjes apart gaar pocheren in kokend gezouten water. Afgieten en laten uitlekken. Een laagje aardappelen en broccoli schikken in een beboterde ovenschotel en bedekken met mootjes vis en fijngesneden hamreepjes. Elke laag bestrooien met vers gehakte tuinkruiden die zijn losgeklopt in room.

Zo voortgaan tot alles opgebruikt is. Gedurende 20 minuten bakken in de op 200°C voorverhitte oven en serveren.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats