Creoolse vis met kokossaus ( pescado con salsa de |
|
ingrediënten: |
|
|
- 1 kg visfilets, (liefst vastkokende, vb kabeljauw)
- 1 blikje kokoscreme ofwel kokosmelk (vers indien mogelijk)
- tomatenpuree
- 2 uien
- 1 rode Cubaanse peper ofwel een rode paprika
- peper,
- zout
- een likje lookpasta of vers lookteentje fijngesneden
- water
|
|
bereiding: |
|
|
snijd de uien en peper (paprika) in julienne
maak van de verse kokos, kokosmelk door de kokos te mixen met water.
Snijd de visfilets in blokjes.
Fruit de uien en de peper(paprika) aan in een klontje boter.
Kruid met peper en zout en voeg de look toe.
leg de visfilets boven op deze groenten
Leng aan met kokosmelk en water totdat de vis volledig onder staat.
Voeg er een eetlepel tomatenpuree aan toe en laat gaarsudderen.
Lekker met rijst of aardappelpuree. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|