|
|
Bereidingswijze: Bodem:
Zeef de bloem. De zachte boter, de suiker en de vanillesuiker met de mixer tot een romige massa kloppen. De eieren er een voor een toevoegen. Het volgende ei pas toevoegen als het vorige geheel door het deeg is opgenomen. De bloem beetje bij beetje door het beslag scheppen. Het beslag in de beboterde vorm doen. Alles een 20 tal minuten in de oven zetten bij 200 graden.
Vulling plattekaastaart:
Doe de room, suiker, platte kaas en vanillesuiker in een kom. Snij de perziken in stukjes en voeg deze erbij. Het sap van de perziken samen met de gelatinepoeder langzaam opwarmen. Roeren tot de gelatine volledig is opgelost. (Niet Koken!!) Daarna het sap met de gelatine in de kom doen en alles goed mengen. Giet het mengsel op de bodem. Zet alles in de koelkast en wacht een dag. Klaar is kees (of de taart dan toch) |