laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Spaghetti a la Tommeke
  ingrediënten:
   
  • 1 kg kippengehakt,
  • * 2 dikke uien,
  • * 1 1/2 soeplepel paprikapoeder,
  • * 1 1/2 soeplepel gehakte peterselie,
  • * 1 1/2 soeplepel spagettikruiden,
  • * 1 blik gepelde tomaten in blokjes,
  • * 1 blik tomaten supreme,
  • * 1 doosje tomatenpuree,
  • * 1 liebigblokje,
  • * boter,
  • * 1 koffielepeltje sambal,
  • *peper en zout,
  • * gemalen parmezaanse kaas*
  bereiding:
    pel en snipper de uien fijn.
Doe wat boter in je ketel en stoof de uien glazig, doe daar je gehakt bij,doe peper en zout op en bak het rul (maak het fijn met een stamper).
Dan voeg je de paprikapoeder,peterselie,spagettikruiden,tomatenblokjes,tomaten supreme, tomatenpuree, het blokje en de sambal bij.
Draai het vuur op de allerkleinste stand en laat een klein kwartiertje pruttelen, wel onder voortdurend roeren.
Ondertussen kook je de spagetti a la dente en giet af.Dien op met de saus en de kaas.
Smakelijk!!!!

Mocht je saus teveel hebben, die bewaart heel goed in de diepvries.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats