laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 garnalenhapje met cognac
  ingrediënten:
   
  • 1 kl boter,
  • 1 kl bloem,
  • 0.5 dl visfond,
  • 1 el cognac,
  • 100 g gepelde garnalen,
  • 12 minipasteitjes,
  • peper
  bereiding:
    Voorbereiding:
Warm de oven voor op 180 graden C en warm de pasteibakjes op volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Bereidingswijze:
Smelt de boter en voeg er de bloem aan toe. Laat even bakken zonder te kleuren en doe dan de fond erbij. Laat even koken en breng op smaak met cognac en peper. Voeg de garnalen er aan toe en warm goed door. Vul de warme minipasteitjes met het garnalenmengsel. Dien onmiddellijk op.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats